Arsenie Papacioc

publicat de aurel la 21.11.2001

Imaginea "drumuri-dobrogene:pap.jpg"Stimate domnule Aurel,
M-a impresionat promtitudinea raspunsului dumneavoastra, ceea ce ma face sa cred in seriozitatea acestui site.
Pentru mine si cred ca pentru multi, multi oameni crestini ortodoxi, Manasirea Techirghiol inseamna Parintele Arhimandrit Arsenie Papacioc.
Daca vreodata ajungeti acolo, o sa va impresioneze numarul mare de pelerini, veniti din toate colturile tari, nerabdatori sa il intilneasca in biserica, in chilia dumnealui, deschisa tuturor credinciosilor ce asteapta o binecuvintare, un sfat de folos sufletului dar mai ales vin sa se spovedeasca, sa afle calea spre mintuire.

Dumnealui este unul din cei mai mari duhovnici romani, iar cuvintele sale, iti incalzesc inima, iti dau speranta in mintuire, te ajuta sa gasesti calea cea dreapta, numai sa vrei si tu.
Eu si sotul meu sintem fiii duhovnicesti ai dumnealui, si indiferent cit sintem de departe, sintem si vom fi aproape de Parintele Arsenie, care ne-a invatat ca Hristos este peste tot, in tot locul, ca Dumnezeu ne iubeste mai mult decit noi putem intelege; asa ca oriunde ne-am afla, in tara sau peste mari si tari, cuvintele dumnealui ne picura in suflet bucuria duhovniceasca de care avem atita nevoie.
Daca vreti sa aflati mai mult, pot sa va spun ca exista  multe carti scrise de Sfintia Sa, i se spune si Sfantul; "Iata Duhovnicul" este una dintre ele, in care puteti gasi multe date din viata sa precum si multe sfaturi duhovnicesti.

Va multumesc,
Ludmila   din Israel


0 Comentarii

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
9999
Anunţă-mă când apar comentarii noi